Söndag och semesterplaner

Då var det söndag igen, veckans sista dag. Igår var vi så trötta att vi gick och la oss nio på kvällen efter att vi somnat på soffan båda två. Jag var nämligen ute och åt middag och drack lite drinkar med några tjejkompisar i fredags, så jag var helt färdig igår. Men idag mår jag toppen och vi har haft en underbar dag igen.
Jag är dock lite smått ledsen över att det är måndag imorgon igen och att M ska åka till Norge. Det bästa jag vet är att umgås med min man och det värsta jag vet är när vi är ifrån varandra. Men veckodagarna brukar ju rulla på och rätt som det är så är helgen här igen.
Vi satt och pratade om vad vi skulle göra under semestern i år. Det är ju så osäkert och att boka en resa är ju tyvärr omöjligt. Så vad kan man då hitta på om man vill göra något annat än att bara vara hemma? Att boka ett sommarhus i Sverige verkar också vara i princip omöjligt, så istället funderar vi på att hyra en större båt och åka och segla. Det enda som är lite surt är ju att man inte kan bestämma vädret i Sverige och att vara på en segelbåt en vecka i storm är kanske inte superkul, men det kan ju också bli strålande sol och klarblå himmel och vem vill inte vara på en segelbåt då? :)

Gillar

Kommentarer