Söndag som vanligt

Idag känns det verkligen att det är söndag. Det är liksom en sån där typisk söndag med lite halvdåligt väder och där man bara hänger och inte har så mycket man måste göra utan mer tar det som det kommer.
Jag har såklart tränat och min älskade man likaså och även fast det inte är strålande sol så har vi lyckats ta ett och annat dopp i sjön. Det är ju så skönt här eftersom den lilla sjön som vi bor vid värms upp så snabbt. Jag har ingen termometer så jag kan inte lova att jag har rätt, men jag skulle nog tippa på att det i alla fall är 25 grader i vattnet nu! Sen till veckan ska det ju dessutom bli ännu varmare så då kommer det bli desto härligare att bada!
Förutom att träna och bada så har vi spelat ett och annat spel. Barnen tycker det är kul att spela på våra mobiler så jag funderar faktiskt på om det inte vore läge att snart köpa varsin egen mobil till dom. Filip fyller ju 7 senare i år så då är det väl lagom med en egen mobil? Eller vad tycker ni? Oskar är däremot för liten än då han bara är 4, eller vad säger ni? När är det okej att köpa en telefon till sina barn? Nu för tiden känns det liksom inte så himla konstigt om man ger ett litet barn en mobil, till skillnad från hur det var när vi var små, eller?
Och vet ni vad? Idag blir Adam 7 månader! Det är helt galet att den här lille plutten varit med oss i 7 hela månader nu. Bästa månaderna i livet! Han är såååååå himla underbar och jag är så tacksam och glad över hur fint vi har det tillsammans med våran lilla älskling!

Jag kollade tillbaka i arkivet för att se om Adam gör ungefär samma framsteg som sina bröder eller om han är efter med någonting i utvecklingen, men han verkar följa Oskars kurva ganska exakt. Han hade inte heller fått några tänder eller börjat krypa vid denna tiden. När det kommer till sömnen är det däremot något helt annat med minstingen då han sover konstant, utan uppvak från 19-07 varje natt och det har varken Filip eller Oskar gjort! Så där är vi bortskämda vill jag lova.

Det är så spännande att få vara mamma till tre små pojkar och det är sjukt häftigt att få följa med på hur dom utvecklas och växer. Nu när vi vet att Adam är den sista bebisen vi kommer att få så njuter vi lite extra av den här mysiga tiden vi får tillsammans. Varje litet leende och framsteg tar vi till oss lite extra och det betyder oerhört mycket på ett obeskrivligt sätt. <3

Gillar

Kommentarer

Carola
,
En iPad är en bra början. Till Filip en smartklocka.
susannajungblom
,
Dom har ipads 😉 Smartklocka har vi också funderat på, men vet inte om Filip är så intresserad..
Linn
,
Jag personligen tycker att Filip är för liten att ha en egen mobil. Min dotter är ett år yngre, och det kommer dröja innan hon får egen mobil. Jag tycker det räcker gott att ha tillgång till en iPad. När de rör sig mer ute, längre bort från hemmet, då blir det ev en mobil. Än så länge leker min dotter ute på gården med sina kompisar.
susannajungblom
,
Jo det är sant. Kanske inte behövs än 😊