Söndags morgon

Godmorgon,

Idag vaknade Filip klockan 07 och frågade mig med en gång "mamma är klockan åtta?" varav jag svarar honom "nej älskling, klockan är 7, det är en timma kvar tills klockan är åtta.."

Vi gick upp och satte oss vid frukostbordet, jag satte på en kaffekanna och tog fram lite keso till Filip. Något han såklart önskat själv eftersom det är i princip det godaste han vet. Innan den lilla skålen med keso var uppäten så hade han frågat mig ca 15 gånger om klockan var åtta, vilket den ännu inte var. Men till slut blev det rätt så tjatigt så jag slutade lyssna och svarade bara "Mmmm" när Filip pratade, varav han blev jätteglad och lyste upp som en sol. Så jag kollade på honom och undrade vad det var?

"Mamma, jag frågade om klockan var åtta och då sa du Mmmm. Och Mmmm betyder ju ja! Så är klockan åtta nu?"

Sötnosen. Han är inte så dum alltså och han tänker och funderar väldigt mycket och han har ju helt rätt faktiskt. Mm kan ju faktiskt också betyda Ja, så jag får se till att lyssna på honom och vara lite mer klar med mina svar i framtiden tror jag. ;)
I alla fall, nu är klockan faktiskt åtta och vi sitter vid frukostbordet hela familjen. Oskar verkar må lite bättre nu och har ingen feber. Hostan är dock kvar och hans andning låter ansträngt, men vi ringde till läkaren igår och dom sa att Streptokocker kan ta tid innan det läker ordentligt, så det är bara att vänta och hoppas att medicinen hjälper helt och hållet till slut.

Mitt mående kommer i andra hand, men måste säga att jag mår bättre och hoppas att jag inte åkt på samma som Oskar och klarar att kurera mig själv utan medicin. Min feber är nämligen också borta men jag känner mig fortfarande tung och konstig i kroppen, har ont i halsen och huvudet. Men jag överlever.

Idag får vi dricka mycket te, vatten, gurgla kokosolja och kurera oss. Det blir nog en och annan film också. Någon som har något tips på något hela familjen kan se på?

Gillar

Kommentarer