Söndagslistan

Godmorgon på er,

Hoppas ni har sovit gott. Själva så la vi oss relativt tidigt igår och sen vaknade Oskar vid 04 och kom över och la sig i våran säng och så somnade han om och sov till 07.30. Sovmorgon för oss vilket känns väldigt skönt.

Våra dagar är rätt så lugna här denna helgen så istället tänkte jag svara på en "söndagslista". Kopiera gärna listan och svara på din egen blogg (om du har någon). Om du gör det så får du gärna kommentera och länka din blogg här nedan så att vi alla kan gå in och se vad just du har gjort under veckan.
Bäst i veckan?

Det bästa denna veckan var gårdagen då jag fick spendera morgon till kväll med mina pojkar. Vi gjorde inte mycket mer än att ligga på stranden vid en sjö nära oss, vilade, badade lite grann och tog det lugnt. Men bara det att få spendera en hel dag utan förpliktelser med dom man älskar är det jag lever för.

Sämst i veckan?

Sämst i veckan var en dag på jobb när det inte riktigt gick som vi tänkt oss. Det slutade med förseningar och en mycket längre arbetsdag än vad som var tänkt. Detta gjorde att jag inte hann hem till barnens läggdags vilket var en stor besvikelse såklart.

Veckans citat?

"Life is like riding a bicycle, to keep your balance you must keep moving" -Albert Einstein

Veckans godaste måltid?

Det måste vara gårdagens middag som M lagade. Grillad lax med ugnspotatis, grillad champinjon och sparris, Mums!

Nästa vecka ser jag fram emot?

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte så jättemycket att se fram emot nästa vecka. Jag ska jobba onsdag-söndag och har rätt så tuffa arbetstider och ruter och förutom jobb så har jag inte mycket annat planerat. Eller jo, vad dum jag är, jag ska träffa min underbara vän, Karro, på tisdag. Det ska bli kul!

Nästa vecka ser jag inte fram emot?

Som jag nämnde ovan, långa och tuffa arbetsdagar står inte högst upp på önskelistan precis.
Måndagens planer?

Morgondagens planer är inte heller många, men vardagen drar igång igen för resten av familjen och under tiden som barnen är på förskolan så hade jag tänkt att ta mig till gymmet för ett träningspass och senare på eftermiddagen ska jag till Strømmen Laserklinikk för en behandling. Så en dag full av me-time helt enkelt. Känns faktiskt väldigt skönt att få ta hand om sig själv lite då och då.

På tal om något helt annat så var vi på en grönsaksbutik igår och fyllde hela frysen full av nyttigheter. Jag får ju inte äta någonting längre i princip bortsätt från frukt och grönt, så därför är det bra att ha tillgång till sånt man får äta på när man blir hungrig. Bland annat köpte jag massvis av avokado så jag tänkte göra rostat glutenfritt bröd med mosad avokado på till frukost. Mmm, det blir gott det!

Hoppas ni får en härlig söndag, massor med pussar och kramar till er alla!

Gillar

Kommentarer