Söndagsmorgon

Godmorgon!

I natt sov jag som en stock och vaknade utvilad strax innan åtta av att Oskar kom in på sovrummet och sa "Mamma och pappa, vakna nu, det är morgon!" och tände lampan och drog upp gardinen.

Jag tycker det är så mysigt att gå upp med barnen på morgonen för dom är alltid på så mysigt humör och vill gärna sitta och gosa och vakna till. Vi dukade fram lite frukost och så satte jag på en kanna kaffe.
I början av graviditeten så mådde jag så fruktansvärt illa av allt och inte minst av kaffe. Jag tänkte först att det bara var bra eftersom att jag har läst så mycket att kaffe inte är bra för bebisen i magen. Men så har det där kaffesuget börjat smyga sig på i takt med att jag börjat må bättre. Så nu startar jag alltid morgnarna med en kopp kaffe och så dricker jag decaf under dagen om jag blir mer sugen. En kopp skadar ju inte.. På tal om kaffe så har vi spanat in en riktigt grym kaffemaskin som vi ska köpa till vårt nya hem. Den kommer att kunna göra specialanpassande kaffesorter efter behov. Så vi kommer att kunna välja exakt hur vi vill att kaffen ska smaka och via mobilen. Sjukt häftigt och jag ser fram emot att få visa er allt nytt som vi kommer få i vårt nya hem sen!
Pojkarna har fått massa energi efter frukosten så dom sprallar runt med M. Jag ska strax fixa iordning mig och packa en liten väska med blöjor och ombyten för vi ska åka till min bror om en liten stund. Så jag antar att vi hörs lite senare så att vi kommer iväg i tid. Tjo!

Gillar

Kommentarer