Söta blusar

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon, Igårkväll kunde jag inte sova. Jag la mig i min stora säng utan någon jämte mig. Det var först när inte M låg jämte mig som jag insåg vilken stor säng vi faktiskt har. Tror kanske inte vi behöver köpa någon större som jag trott innan, utan det räcker nog bara med att min kära man hoppar lite längre åt sidan. Haha.
  1. Frill Strap Bandeau / 2. White Off Shoulder Blouse / 3. Strappy Lace Mini Dress / 4. Romantic Smock Dress / 5. Soft Off Shoulder Blouse / 6. Philosophy Bikini / 7. Button Smock Dress / 9. Sweet Like Sugar Top / 10. Flower Smock Dress / 11. Falling Tears Maxi Dress / 8. Creol Earrings OMG, jag kan inte fatta att det endast är några dagar kvar tills vi ska till Kroatien. Vi har inte varit och rest nu på över ett år och det är egentligen inte likt oss att resa så lite som vi gjort sista tiden. Så nu är det banne mig på tiden och det ska bli så himla härligt!
Det har ju blivit betydligt mycket kallare här i Norge nu så det känns lägligt att komma iväg till ett varmare land för att jobba lite på brännan och njuta lite extra av värmen. Igår när jag låg vaken så plockade jag fram datorn och kollade runt på nätet. Fastnade såklart (som alltid) på Nelly och klickade hem blus efter blus efter blus. Jag kan inte låta bli, jag älskar blusar och kan inte få för många av dom. Det passar ju till allt, både till vardags och till lite finare tillställningar. En blus passar till shorts, byxor eller kjol. Passar till allt och det bästa med blusar är ju att det är skönt att ha på sig när det är varmt!
Vi får se hur vi ska packa då vi helst vill packa relativt lätt. Pojkarna får dela på en väska så ska jag försöka klara mig med en jag med ;) Nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Några timmar flygande och sen, ja sen är jag fri!

Gillar

Kommentarer