Söta och snälla barn

Godmorgon,

Idag mår jag betydligt mycket bättre. Har ingen aning om vad det var för knasigt som jag åkte på. Intensivt var det verkligen, men tack och lov verkar det som att det försvinner snabbt. Båda barnen mår toppen och jag känner en sån oerhörd tacksamhet över hur fina dom är, speciellt när jag behöver det som bäst. Dom har varit urgulliga hela helgen när jag har varit dålig och det är som att dom vill visa förståelse för när jag behöver att dom är lite extra snälla. Speciellt Filip har tagit lite extra hand om sin bror. Fast när jag tänker efter så gör han alltid det..
Alla bilder ovan är lite random från förr. Filip har alltid varit väldigt noga med att se till att hans lillebror har det bra. Man kan ju bara hoppas att det håller i sig hela livet ut!

Klockan 10 ska jag ta med Oskar till tandläkaren. Han slog i en tand för några veckor sen och nu har den blivit grå, så det kan tyvärr hända att vi måste dra ut den. Men idag är det bara en helt vanlig kontroll tack och lov. Sen efter det ska jag lämna han på förskolan eftersom jag känner att jag behöver en sista dag att vila och ta hand om mig själv. Förhoppningsvis är jag helt återställd imorgon. Hoppas det!

Gillar

Kommentarer

Linnéa
,
Hej! Har du någon flygning till Madrid någon gång? ✈️
Linnéa
,
Hej! Har du någon flygning till Madrid någon gång? ✈️☀️
susannajungblom
,
Hej, nej inte vad jag vet. Ska du dit på semester? 😊