Sovmorgon

Godmorgon,

Jahopp, då var vi tillbaka till det vanliga igen och det är dags för barnen att gå till skola och förskola, M har kommit iväg till jobbet i Norge och jag ska ta hand om minstingen. Eftersom skolan vill göra vad dom kan för att inte så många ska samlas samtidigt i korridorerna så har dom bestämt olika tider att lämna barnen på, så vi har sovmorgon till nio på dagarna.

Imorse vaknade allihopa klockan 06 så vi hade massvis av tid på morgonen, vilket var rätt så skönt eftersom det värsta jag vet är att stressa.
Efter lite lek, bus, pannkakor till frukost och lite tid framför tvn så var det dags att klä på oss och gå. Pojkarna älskar att vara med sina kompisar så dom tyckte det var kul att gå till skolan idag. Det är underbart väder ute så jag ska ta mig ut på en lite längre promenad och sen hämtar jag mina älsklingar strax efter lunch. Förresten är jag lite smått nervös över pollensäsongen som närmar sig med stormsteg. Det kommer ju göra att alla vi som är allergiska kommer visa symptom och kommer få hålla oss inne pga Corona. Lite surt med tanke på att man själv vet att man bara har pollen, men andra runt omkring kollar ju förvånat på en om man går ute och snorar och nyser.... Aja, vi får hålla tummarna att hela det här viruset går över snart så att vi kan få återgå till det normala igen.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

susannajungblom
,
Det är sant, men känns ändå lite jobbigt att vara ute bland folk som är rädda att det kan vara annat. Men man får väl gå med en lapp på sig där det står " Jag har pollen - inte corona!" 😉