Spara 9500kr!

Inlägget är reklam för Svenssons och innehåller annonslänkar

Good morning! Jag vaknade 05 imorse av ruggigt onda förverkar. Jag hade samma sak för två nätter sen som höll mig uppe mitt i natten under några timmar, men så försvann det. Imorse började det som sagt vid fem och så fick jag tre stycken med jämna mellanrum och efter att ha andats igenom och svettats som en gris så fick jag nog och gick upp. Jag har läst om att dessa verkar är helt normala, speciellt när man är omföderska. Men det som är så jobbigt är att det gör riktigt ont och hade jag inte haft så många veckor kvar i graviditeten så hade jag trott att förlossningen var igång. Så ont gör det. Men, men, jag överlever och får ta igen lite sömn på dagen istället. På tal om något annat så satt jag och letade efter belysning till hemmet igår kväll eftersom vi har märkt nu när det blivit mörkare ute att vi saknar en och annan ljuskälla. Bland annat så skulle jag vilja ha en brasa upphängd på väggen om ni förstår hur jag menar?
Nu hade jag bara den här gamla bilden, nu har vi ju gardiner och massa annat fint, men jag tänkte bara visa så ni förstår. På den tomma väggen ovanför soffan saknas det något och hur mysigt hade det inte varit med lite eld? Sen måste jag bara få tipsa er om att våra fina köksstolar finns nu till superbra pris om man köper 5 stolar så får man en 6:e på köpet!!! Detta är helt otroligt med tanke på att stolarna kostar 9420kr styck! *klicka här* för att komma till erbjudandet.
Vi har *den här* färgen på våra stolar och är jättenöjda med dom. Eftersom vi har svarta detaljer runt om i lägenheten så blir det som en röd fin tråd genom hemmet vilket jag tycker är superfint! Så superbra tips till er som har lust på nya snygga köksstolar till hemmet. Att spara så mycket pengar är ju toppen!!

Gillar

Kommentarer