Spara pengar!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Igår fick jag hem lite grejer på posten som jag beställt och bland annat fick jag mina efterlängtade solglasögon från Bottega Vaneta!
Om du också vill köpa märkes-solglasögon till riktigt bra pris så borde du också kolla in Members! Dom har just nu Celine, Balmain, Michael Kors och många fler fina märken på solglasögon till häpnadsväckande bra priser! För er som missat vad Members är så är det en hemsida som lyckas sälja bra produkter till låga priser. Hur går detta till undrar ni säkert då? Så här svarar Members själva på dessa frågor: Hur kan priserna vara så låga? "Vi har bra avtal med varumärkesleverantörerna eftersom våra kampanjer är tidsbegränsade kampanjer. Vi har även låga omkostnader och har heller inga dyra hyror för lager eller butik. Produkterna är alltid original och äkta vara." Varför är kampanjerna tidsbegränsade? "Genom att tidsbegränsa kampanjerna kan vi få ett bättre pris. Tidsbegränsningen innebär också att vi kan erbjuda kampanjer med varumärken som i vanliga fall inte sänker priset på sina produkter. Så passa på det är först till kvarn som gäller..."
Själv tycker jag att detta är en supersmart hemsida och jag kollar alltid om dom har mina favoritprodukter på sin hemsida innan jag klickar hem till fullpris någon annanstans. Att bli medlem är helt gratis och om du vill kan du bli det HÄR. Nu får vi bara hoppas att det blir lite sol ute så att jag får användning för mina nya älskade, superfina solglasögon! Hihi.
Idag är det, som ni säkert redan vet, lördag och jag och M är lediga båda två och ska vara hemma med barnen och hitta på något skoj. Vi är egentligen ett par som alltid spenderar pengar utan att tänka oss för. Plötsligt kan det gå flera tusenlappar på en ledig dag utan att man egentligen vet vad man köpt. Lite fika, kanske en middag ute, lite shopping och så vips var massvis av pengar borta. Detta är någonting som vi ska försöka jobba med nu i år fram tills vi flyttar då vi önskar att köpa massa nya möbler till vårt nya hem. Vi har bestämt oss för att endast ta med oss våran säng till Sverige och resten ska vi köpa nytt. Så därför kan det vara bra att ha så mycket pengar som möjligt så att vi kan köpa dom möblerna vi vill. Hittills har det gått väldigt bra. Vi har ätit mat som vi har här hemma och motstått att gå ut och äta på restaurang. Sen har vi inte köpt något onödigt under dom senaste veckodagarna, dock vet jag att det är svårare på helgen när man inte har så mycket annat att göra. Men vi tänkte att vi skulle försöka vara ute och leka i snön och hålla oss borta från affärer. Haha. Låter seriöst som att vi har ett allvarligt problem när det kommer till shopping hör jag nu och så allvarligt är det kanske inte. Men fortfarande så var det en väckarklocka för oss när vi såg vad vi spenderat i jul... Aja, hoppas ni får en fin lördag, puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer

Annika K
,
Här hemma har vi nu satsat på att äta upp alla matlådor vi har i frysen
susannajungblom
,
Ååå så smart! Borde vi också göra!!