Spel, ösregn och slutprov

Godmorgon,

Känns så jäkla skönt att jag är "ledig" resten av månaden och kan göra precis som jag vill och vad jag vill på dagarna. Detta gör att det inte finns någon stress i mitt liv vilket ger mig tid för att ta det väldigt lugnt med pojkarna på morgonen.
Vi gick upp och åt frukost vid matbordet eftersom våran nya rutin här hemma har blivit att vi äter alla måltider vid bordet, utan någon tv, mobil eller annan elektronik närvarande och så sitter vi och pratar med varandra. Mysigaste stunden på dagen kan nog vara denna.

Efter att vi ätit upp tänkte jag först att vi skulle gå till förskolan men frågade om barnen inte hade lust att spela ett spel först. Ni kan ju gissa vad dom svarade ;)
Vi har massor av leksaker och spel hemma och detta som vi spelade imorse är ett spel där man ska placera skatter på en flygande matta och när mattan inte orkar flyga längre så förlorar man. Typ som plockepinn.
Väldigt kul faktiskt och det är roligt att se hur koncentrerade pojkarna är och hur duktiga dom är på att vänta på sin tur.

När vi hade spelat några gånger så var det dags att gå till förskolan. Vi klädde på oss och skulle gå till bilen, men eftersom jag såg rätt så snabbt att det var någorlunda fint väder så frågade jag om mina goingar inte hade lust att gå istället. "Jaaaa" blev svaret och vi traskade iväg.

Ungefär 1km till att vi var framme så började det ösregna. Jisses, då var det bara att lyfta upp pojkarna och springa resten av biten. Det hjälpte inte så mycket, men som tur var så fanns det rena kläder i skåpen när vi kom fram. (till dom små, inte till mig)

Vi kramades hejdå och så var det bara för mig att slänga på ett leende och gå ut i ösregnet igen. 3km hem. Sådär härligt, men det var skönt att komma innanför dörren och ställa sig i duschen.

Nu är jag varm och sitter med en stor kopp kaffe framför mig. När jag är färdig med bloggandet så ska jag göra ett slutprov på studierna som jag gjort. Är lite nervöst att se hur bra jag lärt mig allt. Så önska mig lycka till så hörs vi lite senare igen!

Kram S

Gillar

Kommentarer