Sporter för barn

Godmorgon,

Jag trodde nästan inte att det var sant imorse när jag vaknade av mig själv och såg att Oskar fortfarande låg och sov jämte mig. Klockan var 08.40 och min älskling sov fortfarande. Tror faktiskt att det kan vara rekord för hans del.

När jag kom upp så var Filip redan vaken och på strålande humör!
Pappa är ju fortfarande hemma och ska vara det en hel dag till och det måste ju firas med lite glädjerop. Haha!

Mina föräldrar kommer hit om en stund. Vi ska träna och då brukar vi alltid göra så att mamma och M börjar med att springa, sen går jag och pappa och tränar så turas vi om att hänga med barnen. Idag blir det lite annorlunda tror jag för dom hade tänkt att springa intervaller borta vid en fotbollsplan så då hänger vi, resten av familjen, med och sparkar boll.

Pojkarna är så himla duktiga med boll båda två och nästa år ska Filip få prova på fotboll, men vad jag har förstått är Oskar tyvärr för liten än, så han får vänta tills han blivit lite större. Men sen ska han såklart också få börja med sport och testa sig fram vad han gillar. Vare sig det blir fotboll, handboll, basket, tennis, golf, simning eller vad dom nu än fastnar för så är det alltid kul med en sport och något vi kommer pusha för att dom ska få börja med. Det känns både kul och viktigt på många sätt så det blir jättekul för pojkarna när dom väl kan få sätta igång!
  • Filip

Gillar

Kommentarer