Sportlov

Hej på er,

Idag när M sa att det äntligen var fredag så tänkte jag lite fundersamt för mig själv. Det känns ju som att det har varit fredag hela veckan. Men skönt är väl det för vi har hela helgen framför oss, trots att vi haft ett helt lov tillsammans.

Vi har egentligen inte gjort så mycket, utan bara varit hemma, ute och lekt i snön och tagit tag i lite saker som vi var tvungna att fixa med. Jag har i och för sig badat rätt så mycket i mina föräldrars jacuzzi. Det är något speciellt med att bada där när det är kallt i luften. Det är så skönt att sitta varmt och samtidigt andas frisk, iskall luft.

Att bada jacuzzi när det är varmt i luften är inte riktigt samma grej. Håller ni inte med?

Just nu har vi delat upp familjen lite grann. Oskar har fått ta hem en kompis som han sitter och leker med. Det är första gången han har en kompis här hemma faktiskt så han var jätteglad, spänd, lite nervös och exalterad över att hans kompis skulle komma på besök. Nu leker dom för fullt och jag försöker hålla mig undan, samtidigt som jag har full koll på vad dom hittar på. Sitter här vid datorn och tar tag i lite blogg, mail och arbete under tiden. Har en del att plugga på också som jag tänkte passa på att ta tag i.

M och Filip är iväg och har lite egentid under tiden och minsteman sover middag.

Ikväll blir det tacosmys och film. Är det någon som har ett bra film- eller serietips så får ni jättegärna komma med det. Vi har precis sett färdigt på en riktigt bra serie på Appel tv + som hette See. Sjukt bra måste jag säga!

Hoppas ni får en mysig helg så hörs och ses vi snart igen. Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Hoppas du får en jättebra fredagkväll! <3

nouw.com/hilma
Jovana
Jovana,

Men vad skönt med jacuzzi 😍

nouw.com/jovana
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh vilken lyx att kunna bada jacuzzi, håller med helt annan grej att göra det på vintern än annars💘Ha en fin kväll

nouw.com/louiseedling
Ingelasresor
Ingelasresor,

Vi använder vår jacuzzi mer på vintern så jag håller med

nouw.com/ingelasresor