Stabil och trygg uppväxt

Godmorgon!

Jag kom hem sent i natt och fick gå upp tidigt med pojkarna, men det gör ingenting alls för jag är leeeeedig och det känns fantastiskt underbart skönt!
Och det känns ännu härligare eftersom jag vet att jag ska få umgås med mina älsklingar hela dagen!

Visst är dessa bilderna alldeles bedårande på pojkarna? Den tog vi när vi var på ett köpcenter i Kroatien. Dom blev överlyckliga när dom såg dessa söta flickorna och ville att vi skulle ta en bild på dom. Så söta!
På tal om något helt annat så håller Filip på att prata om hans födelsedag och vad han vill göra när han fyller år. Jag visade han precis på kalendern att det är rätt så långt kvar (27 november) men att vi har massvis av tid till att planera. Han vill gärna ha ett kalas, men det är oklart vilka han vill bjuda. Det är en sak som är väldigt trist och jobbigt med att flytta med barnen. Jag har alltid haft en trygg och stabil uppväxt då jag bott på samma plats hela barndomen och det är den stabiliteten jag önskat att ge mina barn. Men nu har det tyvärr inte blivit så. Filip fick många vänner på sin gamla förskola i det området vi bodde förut och nu när vi har flyttat så har han (såklart) tappat kontakten med dom och fått nya vänner. Detta blir såklart splittrat nu när han senare ska bjuda in till kalas.

Nästa år när han fyller 6 så kommer det vara knas igen då vi åter igen har flyttat och han förhoppningsvis fått nya vänner igen där vi då kommer att bo.

Men, dit vi ska flytta vet vi kommer att bli vårt fasta boende och det vi kommer att kalla för hem. Där ska vi leva, där ska vi bo.

Jag vet att ni är nyfikna på vart vi ska flytta och några av er har redan listat ut det. Vi kommer att avslöja om inte allt för länge då jag har lust att visa er byggprocessen och skriva här i bloggen hur vi tänkt oss med inredning, färgval osv. Är ju så himla kul att bolla idéer med er!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Spännande om det är i Sverige eller utomlands ni ska bo??
susannajungblom
,
Hihi ja, det får ni snart reda på 😊