Stackars liten

Godmorgon mina kära,

Jag har inte skrivit om det här i bloggen tror jag men Filip var med om en (flera) liten olycka på semestern. När vi var och badade en dag i havet så var det något som fastnade på hans ben. M slet av det på honom och kastade iväg det så han fick inte en ordentlig titt på vad det egentligen var. Efter det började Filip gallskrika och i vanliga fall brukar vi kunna trösta honom, men detta var något utom det vanliga! Han skrek och skrek och skrek av förtvivlan och i panik över smärtorna på hans lilla ben.

Efter att ha googlat runt och pratat med många av invånarna i staden så fick vi listat ut att det var en Anemone som satt sig på hans ben. Han fick en antibakteria spray och kräm som vi skulle hålla det rent med. Sista dagarna under semestern så hade han väldigt ont i benet, det var svullet och han haltade, men det gick ändå okej med honom och vi fortsatte som vanligt då det var okej för honom.

När vi kommit hem däremot har det blivit katastrofalt illa med lillen. Första natten hemma somnade han i sin säng och vaknade en timma efter och skrek. Han grät och skrek att det kliade och kunde inte slappna av och fick åter igen panikfall. Hela natten.

Vi åkte till läkaren igår på dagen och då fick vi konstaterat att han fått en infektion i såret. Det varar och är svullet och han kan inte gå på benet. Han har ont och det kliar som tusan. Vi fick utskrivet en kräm som han ville att vi skulle smörja på under några dagar och om den inte hjälper skulle han få antibiotika. Denna natten har varit lika katastrofal...
Jag vill såklart att han ska börja med medicinen redan idag, vad är meningen att vänta på. Han behöver ju ordentlig hjälp med att bli frisk från det här helvetet. Stackars liten. Det finns verkligen ingenting värre än att se sina barn lida.

Det jobbigaste är ju att Filip åker på allt. Verkligen allt. Under resan så hade han en inflammation i tummen också, vet inte vart det kom ifrån men han hade ont och vi fick ta en nål hos doktorn för att spräcka upp den och tömma tummen på var. Efter det fick vi konstant hålla koll och desinficera såret flera gånger om dagen. När det gick över efter över en vecka så fick han den här Anemonen på sig. Efter det gick han på en död geting och fick ett stick i foten som svullnade upp och gjorde det ännu svårare för honom att gå. Stackars, stackars liten.

Det speciella med Filip är att han ändå, trots alla hemskheter, alltid är på strålande humör och tacksam och lycklig över att få vara på semester med familjen. Han klagar aldrig utan går själv och blåser lite på sina sår för att lindra smärtan mellan skratten och lyckan han ändå känner för allt vi gör. Han är ett riktigt underbarn och jag kunde inte vara mer stolt över min lilla prins!
Nu får vi bara hoppas att såren läker och att medicinen han kommer få ta hjälper honom, På bilden ovan kan ni se på knät hur Anemonen klistrat fast sig på benet. Trots det och svullen fot så är han världens goaste kille.

<3
  • Filip

Gillar

Kommentarer