Städryck och våld-spel

Shit vilket ryck jag har gjort idag! Jag började att kolla lite i garderoben när barnen lekte på rummet och det slutade med att sopsäckar och flyttlådor åkte fram och jag gjorde en helrensning i garderober, alla byråar, tvbänken och alla utrymmen där vi hade saker i lägenheten. Det resulterade i att hela bilen blev full med grejer som vi ska slänga/ge bort. Höll på i flera timmar och var alldeles svettig när jag var färdig, men jäklar så skönt det var att bli klar och få lite mer översikt över vad vi faktiskt äger här hemma.

Under tiden blev det faktiskt rätt så mycket sittande vid mobilen för barnens del. Dom spelar ett spel som dom tycker är rätt så kul så när dom väl har börjat så fastnar dom lätt.
Hörde förresten på podden "Mitt i livet" härom dagen där dom pratade om hur det är med barn och våldspel. Mina barn är nog för små för det dilemmat än så länge, men jag tycker självklart inte att det är okej att barn spelar spel som går ut på att skjuta eller slåss, så det kommer jag aldrig att acceptera så länge jag kan bestämma över dom. Usch och fy.

Jaja, nu sover i alla fall dom små och vi ska krypa ihop i soffan framför ännu en ny serie på Netflix - Maniac. Gokväll!

Gillar

Kommentarer