Stanna till beräknat förlossningsdatum

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Både igår och idag så har jag mått helt okej på morgonen och accepterat att jag har en stund kvar på graviditeten. Dagarna innan har varit extremt tuffa och jag har bara velat att det skulle vara över. Men nu vill jag att han ska stanna där inne till beräknat förlossningsdatum så att han får lägga på sig det han behöver och mår bra när han kommer ut. Vi har all tid i världen sen att umgås och lära känna varandra, så varför stressa det?

Min kofta med alpackablandning hittar du *här*

Visst börjar jag bli stor och det finns många krämpor med att vara höggravid, men detta är ju sista gången i mitt liv som jag kommer att få uppleva det här och därför är det viktigt för mig att försöka njuta av det som känns bra. Jag bär ju trots allt på ett litet liv inne i min mage och det är otroligt häftigt. På tal om något annat än graviditet, krämpor och njutning så har jag varit och uppgraderat min garderob en hel del. Shopping har gjort mig lite extra lycklig i det sista så när jag har varit lite nere så har jag blivit glad fort igen av att köpa något fint till mig själv så att jag får känna mig lite vacker. Just nu har jag blivit förälskad i färgen beige.

1. Tröja / 2. Sweatbyxor / 3. Sweatshirt / 4. Skjorta / 5. Ullkappa / 6. Pannband / 7. Vantar / 8. Cardigan

Beige är så fint till jeans och känns helt rätt nu i höstmörkret. Jag försöker undvika svart och mörka färger eftersom det känns lite dystert när det är så mörkt ute. Det känns lite
piggare att klä sig i ljusare färger och det gillar jag! Lördag idag och vi har inga planer. Känns rätt så skönt och det är ju svårt för oss att planera någonting när vi inte vet om vi måste åka in till förlossningen eller inte. Är kanske bäst att inte boka in något viktigt ifall bebis får lust att komma. Men lördagsgodis och massa mys står på schemat. Kram på er, hoppas ni får en fin start på helgen så hörs vi när vi hörs!

Gillar

Kommentarer