Stickat och mysigt

Inlägget är reklam för Åhlens och innehåller annonslänkar

Godmorgon, eller nu blev det visst goddag igen. Morgonen började ju så mysigt som den bara kunde med hela familjen samlad. Eftersom jag och M hade bröllopsdag igår så tog han ledigt idag så att vi kunde få gå ut på dejt igår. Vi hade det så himla mysigt och satt länge och pratade med varandra och kärleken fick en liten extra kick av att få spendera lite kvalitetstid med min älskling. Idag är det fredag och jag vaknade tio minuter innan väckarklockan vilket är den bästa känslan som finns, Att få vakna av sig själv gör att dagen startar så himla mycket bättre och jag fick lite tid att gosa med min varma man som låg jämte mig. Och så Oskar såklart som låg hos oss i sängen hehe. Hösten är ju här nu så det är mörkt när vi vaknar på morgonen och jag tycker det är så himla mysigt. Nu när jag är höggravid så är inte den där varma sommaren något som jag saknar, utan den lite kyligare och friskare hösten passar mig alldeles perfekt!
Det är lite lättare att klä sig också och jag fick faktiskt frågan om vad jag köpt för gravidkläder och vad jag har på mig nu när jag är höggravid och tyvärr är jag lite tråkig på den fronten då jag inte köpt några gravidkläder alls bortsätt från ett par jeans. Jag har fått låna lite gravidkläder av min brors sambo och så har jag haft på mig mina vanliga kläder. Det har funkat fint och nu på hösten så är det ju så lätt och fint att klä sig i stickat över en tight tshirt som visar magen. Jag älskar dom koftor och stickade tröjor som är öppna som man bara hänger över sig. Det ser fint ut, magen syns och det är även väldigt skönt och bekvämt att ha på sig.  

Grå stickad *klick* - Svart stickad *klick* - Beige jumper *klick* - Grå med knappar *klick* - Beige med fickor *klick*

Lite senare idag ska jag till barnmorskan och jag har ett helt A4 med frågor till henne. Jag trodde inte att jag skulle fundera över så mycket denna gången då jag varit gravid två gånger förr, men alla graviditeter är så unika och det var faktiskt rätt så länge sen jag var gravid sist så jag kommer inte ihåg helt hur det var.. Jag har till exempel fått hugg nere i magen, strax ovanför blygdbenet och det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen till tider. Vad är det? Jag kan absolut inte minnas att jag kände så under mina två tidigare graviditeter? Sen är mitt kiss neongult, kan det verkligen vara normalt? Jag äter inget speciellt som skulle kunna påverka färgen så därför blir jag lite fundersam. Allt som inte är som "vanligt" gör mig liksom lite orolig och jag vill bara få bekräftat att allt är normalt. Därför är det väldigt skönt att få komma till en barnmorska som är expert och kan ge mig svar på alla mina funderingar. Jag känner mig alltid så mycket lugnare efter ett besök hos henne och det är perfekt att få komma på en fredag innan helg. Svärmor är hemma hos oss också och det är så himla kul att ha henne på besök! Hon är så go med barnen och det känns så naturligt och skoj att umgås med henne. Hoppas ni får en fin fredag och en underbar start på helgen. Kramar S

Gillar

Kommentarer