Stoppar i Ljungskile

I samarbete med Jollyroom

Idag har vi varit hos farmor och Stefan i Ljungskile och hälsat på. Vi kom dit vid lunchtid och lekte lite grann innan farmor dukade fram lite lunch. Det blev grillat med en supergod sallad och sparrissoppa till förrätt. Snacka om lyxig lunch!
Efter att vi ätit så tog vi en promenad i Ljungkile och jag har inte varit runt där så mycket så det var kul att se vart min man växt upp och alla olika ställen dom bott på. Det var dessutom väldigt mysigt att gå vid havet och se på den fina utsikten, trots att det regnade.
I huset som ni ser ovan bodde M under en period. Dom flesta husen här i "staden" är väldigt fina med otroligt mysig arkitektur. När vi gått en stund så fortsatte vi ner till havet för att se om vi kunde fiska någon krabba eller få syn på någon manet.

Barnens skaljackor och skalbyxor är från Nordbjørn och finns att köpa hos Jollyroom.

Vi hade en jättemysig dag hos barnens farmor och nu längtar jag bara tills nästa gång vi kan komma dit och hoppas då på lite bättre väder så att vi får bada i havet och kanske ta med oss picknick till stranden. Men vi klagar inte, lite regn skadar inte, snarare tvärt om nu när det varit så torrt ett tag.
För en liten stund sen kom vi hem till mina föräldrar i Alingsås och här ska vi stanna till torsdag. Barnen somnade som två små stockar när vi la dom så nu ska vi sitta uppe och njuta av tystnaden. Kram, kram S

Gillar

Kommentarer