Stora pojken

Godmorgon vänner,

Idag vaknade jag upp efter en rätt så jobbig natt. Eller, jag ska inte klaga för M var uppe med Oskar, men jag vaknade och låg vaken en bra stund och kunde inte somna om. Sen sov lillen i våran säng och vaknade tidigt så när vi vaknade så var vi rätt så trötta allihop och Oskar var väldigt gnällig.

Eftersom både jag och M ska till jobbet idag så bestämde vi oss för att hjälpas åt på morgonen och ta barnen till förskolan tillsammans.
Filip är så go för när lillebror är lite gnällig och jobbig så är han extra snäll och lugn, vilket hjälper oss en himla massa under stressiga morgnar.
Vi åt lite frukost tillsammans och gjorde oss klara för dagen och eftersom Filip var så go och glad så lyckades han få hela familjen på bättre humör. Stora pojken, tänk vad han har blivit förstående och fantastiskt! Det är helt otroligt. Ibland blir jag bara så stolt över mig själv som lyckats så bra med mina barn för dom är verkligen helt otroliga!
Vi körde ner till förskolan tillsammans allihopa och sen åkte M till jobbet och jag gick hem igen för att packa jobbväskan, jobba med mina sociala medier, svara på mail och nu ska jag alldeles strax slänga på mig uniformen och åka iväg till jobbet. Jag har en lång dag framför mig och är inte hemma förrän midnatt igen.

Hoppas ni får en fin fredag allihopa! Kramar S

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Underbart barn är väldigt förstående o känner av ganska bra.. hoppas ni får en bra arbetsdag trotts tröttheten..
Oslofru
,
Ja visst gör dom! Tack, hoppas du får en fin helg 😊