Stora Teatern i Göteborg

Igår var ju vi på ett riktigt spännande äventyr efter skolan/förskolan. Jag hämtade nämligen upp barnen lite tidigare och hade med mig en väska fylld med snacks och mellanmål och så gick vi till pendeltåget för att åka iväg till Göteborg.
Att åka tåg med barnen är så himla kul för dom älskar det! Vi åker ju i princip aldrig tåg/bus/spårvagn, så när vi väl gör det tillsammans med pojkarna så är det liksom lite spännande och extra kul. Under resans gång åt vi matsäcken som jag hade packat med och så berättade Filip vad han hade gjort i skolan. Oskar ville sjunga en sång som dom sjungit i förskolan och vips så var vi framme i "storstaden". Herregud så mycket folk det var på stationen i Gbg! Jag fick nästan en chock av att kliva av tåget och märkte att jag var tvungen att tränga mig fram med pojkarna i varsin hand. Lite stressad jag hade känt mig om jag hade bott där inne i stan..

När vi kom fram så mötte vi upp min pappa och så gick vi tillsammans till Stora Teatern på Avenyn. Vi var lite tidiga så vi hann sätta oss en stund och fika innan föreställningen skulle börja.
Det var helt fullt i salen så det verkade faktiskt som att varenda biljett var slutsåld denna kvällen. Cirkus Cikör var det vi var och såg och tyvärr fick man varken ta kort eller filma, men det är en föreställning som jag sent vill glömma! Dom var jätteduktiga och man kan ju lugnt säga att man satt där rätt så imponerad och ibland lite smått rädd för att dom skulle skada sig i sina höga hopp och uppvisningar. Häftigt var det i alla fall och en timma gick fort förbi!

När det var färdigt så satte vi på pojkarna pyjamas och så körde vi hem. Oskar somnade som en stock i bilen så han kunde vi bara bära över till sin säng och Filip höll sig vaken men somnade fort så fort han fick lagt sig i sin säng.

Imorses när vi vaknade så sa Filip "Mamma, jag hade jättekul igår!!"

Sötnosen, han är så go och är så duktig på att visa uppskattning för saker som vi gör tillsammans. Då blir det lite extra kul att hitta på sånna här saker med dom små.

Nu ska jag sätta mig och se på en drakfilm som Filip har bestämt och så ska vi äta kvällsmys vilket alltid är chips på fredagar. Senare ikväll kommer M hem också så nu känner jag mig lite extra lycklig över att det äntligen är helg!

Gillar

Kommentarer