Sträckte ryggen

Godmorgon,

Igår när jag var på gymmet så skulle jag ta 82kg i marklyft och under tiden jag lyfte skivstången så kände jag att det tog tag i ryggen och när jag släppte ner den så sträckte det till. Det gjorde så ont och kändes så obehagligt att jag nästan svimmade. Sen kunde jag inte göra några övningar som jag önskade och fick gå hem. Resten av dagen hade jag jätteont och när jag la mig igår så visste jag inte hur jag skulle klara någonting under veckan när jag skulle vara själv med barnen. Men jag la mig och hoppades på det bästa. Under natten var Adam febrig och M gick runt med honom då jag inte kunde lyfta. Och sen när jag vaknade på morgonen var M fortfarande kvar hemma. Jag blev alldeles grårfärdig av tacksamhet för jag vet seriöst inte hur jag skulle klara att göra allt hemma med min rygg.

Så idag ska jag försöka få tag i någon kiropraktor som kan hjälpa mig med ryggen.
Jag har aldrig haft någon liknande skada men herregud så ont det gör. Jag är så ledsen också då jag inte vet när jag kommer kunna träna igen., Men jag ska försöka att inte tänka så utan istället fokusera på att bli bra.

Är det någon av er som sträckt ryggen någon gång och har några tips på vad man kan göra för att bli bättre? Snälla, kom gärna med råd!

Hoppas ni får en fin måndag, kram så länge!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Skulle tro du fått en muskelbristning. Få se vad kiropraktorn säger. Jag sträckte en muskel i ryggen för några år sen o det tog nån vecka innan det blev bättre. Smorde med Voltarengel över området som ömmade.
susannajungblom
,
Ja det var ryggskott så muskeln som tagit skada och förhoppningsvis blir det bättre efter någon vecka. Men fick besked att jag kunde röra på mig och träna så länge det inte gjorde ont. 😊