Superfina sommarskor

Godmorgon,

Sorry för frånvaron på bloggen men har prioriterat att spendera tid med barnen på morgonen. Dom fick förövrigt nya skor igår från Jollyroom som dom så gärna ville ha på sig idag när dom gick till förskolan.
Pojkarna är nästan exakt lika stora och har samma storlek i allt, även skor. Tro inte att dom vill ha olika färger eller modeller, utan allt ska vara samma om dom själva får välja!
Dessa blåa, fina skorna finns alltså att köpa på Jollyroom och kostar just nu endast 199kr. Ni kan >klicka här< för att komma direkt till skorna.
Det är så skönt nu när sommaren är här och man kan klä barnen i lite lättare kläder och skor. Vi har skaffat massvis av sneakers och sandaler till pojkarna, samt mängder av shorts och tshirts. Dom är ju ute och leker hela dagarna och vi får alltid slänga alla plagg i tvätten och duscha på kvällarna innan läggdags för att få bort all solskyddsfaktor och smuts.

Idag tog vi en promenad till förskolan igen. Jag virrade bort mig lite på vägen så när jag kom hem visade det sig att jag hade gått en hel mil! Nu sitter jag på soffan här hemma och har gått igenom mina mail, redigerat klart morgondagens vlogg och funderar nu starkt på om jag ska orka ta mig till gymmet eller ej. Hmm, antingen det eller lägga sig i en solstol på balkongen och få lite färg. Vad hade ni gjort?

Gillar

Kommentarer