Suverän springvagn!

Godmorgon,

Nu när våran snart är här så är det ju fantastiskt härligt att kunna ta med barnen ut på en joggingtur i en suveränt grym springvagn!
Denna dubbelvagnen från Thule är helt rå! Jag har fått möjlighet att testa den några gånger nu på torr mark, för som ni ser har vi fortfarande mycket snö kvar här hemma hos oss. Men som sagt, jag har både provat att springa med pojkarna i den, samt att jag tar och rullar dom till förskolan varje dag och jag måste säga att jag Älskar den!
Vagnen har stora och stabila hjul som gör att det känns som att man flyger fram på vägarna. Man kan antingen låta framhjulet vara löst så att det är lättare att svänga, eller så kan man låsa det så att det blir mer stabilt om man ska köra snabbt.
Jag har haft springvagnar tidigare som haft stora hjul och som jag trott ska vara bra att springa med, men som har svajat och inte hållit måttet. Därför måste jag erkänna att jag var lite skeptisk till denna dubbelvagnen, men måste säga att den övergått alla mina förväntningar. Vilken vagn! Barnen sitter tryggt och skönt och när man spänner fast dom så kan man känna sig helt säker på att dom sitter skönt och still i vagnen. Vagnen är rätt så bred, men det gör att den är oerhört stabil och gör det lätt att springa fort med. Den har en broms i handtaget som man kan vrida lätt på för att stoppa om det skulle behövas. Om man önskar så finns det även bra med förvaringsutrymme under vagnen också.
Vagnen kostar 7999kr och finns att köpa hos Jollyroom. Vill ni ha mer information om denna grymma syskonvagnen så kan ni kika >HÄR<.
Vi är jättenöjda med vagnen, både jag och även barnen älskar den. Så om du är ute efter en dubbelvagn som känns trygg och säker och som man dessutom kan springa med så borde du definitivt överväga att investera i denna!

Puss och kram S

 

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Kan tänka mig att vagnen är kanon. Vi har precis köpte ett cykelställ att ha bak på bilen från Thule och det är HELT fantastiskt. Hela stället med 4 cyklar går att hänga på mindre än 2 min och sen kan man öppna och stänga bagageluckan utan att ta av cyklarna 😊