Svensk pizza är den bästa pizzan!

Hej, hej hallå på er allesamman!

Idag har vi haft en fantastiskt fin dag! Jag hade standby, men blev inte utkallad på jobb och har därför kunnat ha barnen hemma hos mig hela dagen.
Vi fick även dubbel glädje denna dagen eftersom vädret var helt fantastiskt med sol och värme från morgon till kväll. Därför smörjde vi in oss rejält med solskyddsfaktor innan vi gick ut.
Barnen leker så bra själva med varandra så för det mesta så är det bara för mig att luta mig tillbaka och se på när älsklingarna springer runt. Men ibland så är jag med och leker pojkarnas favoritlek - Ninja Turtles! ;)
Senare på dagen så kom M hem från jobbet och då åkte vi till Nannestad för att kolla runt lite grann.
Vi köpte lite vindruvor och tog det lugnt på en stentrappa i solen.
Efter alla druvorna var uppätna så gick vi en promenad i området. Det är ingen stor stad precis, men det är en mysig liten plats som det är kul att promenera runt i.

När någon timma hade gått så fick vi lust på pizza och hittade en pizzeria som ägdes av en svensk man. Yes, tänkte vi och satte oss ner och beställde varsin favoritpizza, som sen visade sig smaka precis som landet vi kommer ifrån!
Här i Norge så är dom nämligen väldigt dålig på just pizzor och det vi är vana med är inte alls så som dom har det här. Deras pizzor är mycket tjockare och degigare med massa ost som inte smakar någonting alls. Men här, på denna pizzerian så smakade det alldeles utsökt gott!
I vanliga fall när vi har ätit upp så brukar vi gå med en gång. Men idag hade vi det så mysigt och massor att prata om så vi satt kvar länge efter att maten var slut.
Nu har vi precis kommit hem igen och ska alldeles strax lägga barnen. Ikväll, sen när dom små har somnat, så ska jag och M se på den bästa serien som någonsin gjorts - nämligen Game of Thrones!

 

 

Gillar

Kommentarer

Madde
,
Hej! Läser din blogg dagligen men brukar aldrig kommentera. Bor själv också i Norge sedan ett halvår och har två små barn så är kul att läsa om erat liv här och få lite tips på vad man kan hitta på! Vaaad heter pizzerian? 😊) Håller med dig fullständigt om att här i Norge kan dom inte göra goda pizzor haha så vore grymt med tips! 😊 Mvh Madeleine
Oslofru
,
Hej Madde, Så kul att du också bor i Norge och har två små barn 😊 Hmm, vet inte vad pizzerian heter, men det finns bara 1 i Nannestad 😊 Kram på dig!
Madde
,
Tack, då ska vi kolla upp det! 😊 Ha en finfin dag! Kram
Oslofru
,
Gör så! Bor ni nära Nannestad? 😊
Madde
,
Nej, det gör vi inte 😊 men kul med lite utflykter tänker jag! 😊 Vi bor strax utanför Vinterbro, ca 40 min från Oslo 😊