Svensk pizza craving

Hej på er,

Imorse åkte M till Norge för jobb, läkarbesök och studier. Stackaren kämpar på trots bruten fot och jag känner mig hjälplös här hemma i Sverige som inte har någon möjlighet att hjälpa honom. Det var minst sagt tufft att se honom åka imorse...

Men nu får vi försöka bita ihop och göra det bästa av situationen här hemma och det gjorde vi genom att beställa pizza efter skolan. Barnens absoluta favoritmat och även min! Eller i all fall just nu då jag har starka cravings efter smält ost.
I helgen har vi bestämt att hänga med mina föräldrar och göra massa kul med dom. Det ska ju bli sol på lördag och då ska vi åka ut med båten hade vi tänkt så hoppas, hoppas att vädret blir som förutspått och att det inte ändrar sig nu!

Jag tror att mina graviditetshormoner spelar mig ett spratt för tillfället för jag är väldigt ostabil i mitt humör. Jag gråter väldigt ofta och det behöver inte alltid bero på att jag är ledsen, utan jag är bara väldigt känslosam. Allt påverkar mig och jag har svårt att inte bli berörd. Därför vill jag helst inte vara själv med barnen då jag inte vill att dom ska se mig gråta och då är det bäst att umgås med andra vuxna som är goa och glada tillsammans med dom. Därför är jag så himla glad och tacksam över att vi bor nära mamma och pappa som alltid ställer upp och hjälper mig när jag behöver dom.

Jag hoppas att dessa starka, okontrollerbara, känslor trappas ner snart för det är inte lätt för mig att ta mig igenom dagarna och speciellt inte när jag är ensam.. Men så länge jag är fysiskt frisk i övrigt så får jag väl vara nöjd antar jag.

Nu sover barnen och jag försöker hitta någon mysig serie att se på. Får inte vara läskigt då jag är mörkrädd, men gärna någon bra feelgoodserie som typ Younger. Har du tips?
  • Middag

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Good witch och chesapeak shores är oxå fel good serier
susannajungblom
,
Ok tack för tips 😊