Svensk värme

Jag kände mig ensam på förmiddagen efter att jag hade lämnat barnen på förskolan så vid lunchtid så åkte jag och hämtade dom igen. Det är ju fredag trots allt så kan väl inte göra någonting att dom bara var där någon ynka timma. När jag kom och hämta dom så funderade jag över varför jag lämnade dom där överhuvudtaget idag när jag ändå inte hade några som helst planer. Ibland gör man bara saker på ren rutin antar jag.
Standard med bad och strandbesök denna sommaren. Om detta är framtidens svenska sommarvärme så är jag fullkomligt överlycklig och känner inte alls det starka behovet att flytta till ett varmare land längre. Det är ju perfekt med 25-30 grader, varmare blir bara jobbigt.
Min bättre hälft har jobbat och sen varit inne i Oslo och hälsat på en vän. så jag har varit själv med dom små. Förut så tyckte jag att det var ansträngande att vara själv med dom, men nu är dom så pass stora, förstående och hjälpsamma att det inte är några som helst problem att vara med dom själv. Det är bara mysigt!

Vi åkte förbi butiken på vägen hem och köpte lite fredagsmys. Ikväll ville barnen att vi skulle se på Pokemon och äta ananas, så så får det bli!

Gillar

Kommentarer