Sverige here we come!

Godmorgon,

Det gick i ett igår så jag missade visst att klicka "publicera" på detta inlägget igår:

Jippii! Äntligen är det fredag och dags för oss att åka till Sverige! Det ska bli underbart att få komma "hem" lite grann och umgås med mamma och pappa och fixa lite ärenden. Det blir, som sagt, en kort visit, men jag tar det jag får! ;)Hoppas ni får en fin fredagskväll så håller vi tummarna att bilturen hem går fint och att barnen kanske somnar efter en stund och är lätta att lägga över i sängarna när vi kommer fram.

Ser nu att det inte var ett jättespännande inlägg så jag antar att jag hade lite lite tid och det kanske inte gjorde sådär supermycket att det inte kom upp på bloggen igår ;)

Bilturen igår gick i alla fall väldigt bra och det gick fortare än vad det brukar göra att ladda bilen i Tanum. Vi stannar alltid där och fikar medan Teslan blir fulladdad. Vid 20.00 var vi framme hos mina föräldrar och då fick barnen vara vakna en liten stund innan vi la dom.

Idag vaknade vi kl 07 och ser fram emot att spendera dagen i Alingsås. Vi ska bland annat träffa min mormor och luncha på Nygrens och sen får vi se vad vi ska hitta på. Oavsett vad vi gör så är vi ju tillsammans hela familjen och då spelar det inte så stor roll vad vi hittar på eftersom allt blir kul ändå!

Gillar

Kommentarer