Swiss Clinic

Sponsrat inlägg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag har fått hem lite produkter från Swiss Clinic och eftersom jag testat en hel del av deras produkter tidigare så vet jag att dom fungerar och kan varmt rekommendera dessa produkter till er! Första produkten som jag bara tokälskar är deras hårserum.

Hårserum - *KLICK*

Hårserumet fungerar på både kvinnor och män och innehåller ett innovativt hårväxtkomplex med aktiva ingredienser som påverkar cellerna i tillväxtfasen och även i vilofasen. När man tar detta hårserumet så motverkar man håravfall och får dessutom ökad hårväxt i dom hårsäckarna som annars ligger vilande. Så om du önskar tjockt hår så är detta ett serum som bara måste testas! Jag kan tydligt se att mitt hår blivit tjockare då jag innan haft vikar uppe i pannan efter graviditeten. Ni som tappat hår efter förlossningen vet vad jag pratar om.. Dessa vikar har blivit betydligt mindre synliga och jag kan därför tydligt se att mitt hår fått en helt ny tjocklek. Detta hårserumet måste ni bara testa! Sen har vi även den här rollern som alla snackar om. Nu har det ju blivit superpopulärt att gå på behandling hos klinik för att "rolla" huden, men hur bra är det inte att det går minst lika bra att göra detta hemma själv?

Skin Roller - *KLICK*

Skin Renewal är en prisbelönt hudbehandling som är speciellt framtagen för att kunna reducera ärr, behandla pigmentförändringar och skapa en friskare hud. Mikronålsbehandlingen är smärtfri och enkel att utföra på egen hand och dessutom är behandlingen bevisat effektiv! Jag älskar rollern då jag forfarande har en del ärr kvar från när jag hade akne. I kombination med bra produkter så kan denna rollern snabba på resultaten då produkterna lättare kommer in i huden. Till rollern kan man även få med ett serum som Swiss Clinic rekommenderar att använda efter att man rollat huden.

Self taning drops - *KLICK*

Sen har vi ju även Swiss Clinics populära self tanning drops som är perfekta att använda nu på vinterhalvåret då vi i Skandinavien inte får någon sol på oss. Blir du som jag kritvit under vintern så är dessa droppar ett magiskt medel som håller dig gyllenbrun och fräsch året runt! Så vill ni hålla er fräscha året om så tycker jag definitivt att ni ska kolla in Swiss Clinics hemsida ;) Puss och kram S

Gillar

Kommentarer