Syskonkärlek till lillebror

Godmorgon,

Då var söndagen här och om ni frågar mig så kom denna dagen alldeles för fort. Det känns som att helgen bara har flugit förbi!

Jag älskar varje dag under helgen, men söndagarna känns alltid lite speciella på något sätt. Kraven på dagen är inte lika stora som på dom andra dagarna utan det känns som att man kan tillåta sig själv att bara slappna av och ta det som det kommer.

Idag däremot har vi lite inplanerat. Först kommer min mamma hit och ska ta med sig M ut på en löptur och pappa kommer med och hänger med mig och barnen under tiden. Sen är det våran tur att gå och träna. Jag har förresten fått lite frågor angående hur jag ser på träning och graviditet och tänkte svara på det i ett separat inlägg lite längre fram.

Efter träningen så blir det lunch här hemma. Vi har massvis av rester kvar från all grillning i helgen så vi tänkte äta upp allt det och sen ska vi packa med oss lite fika och åka ut med båten. Det ska nämligen regna och blixtra vid lunchtid, men sen ska det spricka upp och bli klar blå himmel och strålande sol, så då passar vi på att åka och bada från båten.

Hur har morgonen sett ut då? Jo vi har haft det så himla mysigt och det som är mest fantastiskt är den kärleken som barnen redan visar till sin lillebror i magen!
Varje morgon som jag vaknar så frågar barnen hur bebisen mår. Under dagen kommer Oskar flera gånger och frågar mig "mamma, vart är bebisen?" och så pekar jag någonstans på magen och då pussar han där och kramar mig hårt. Det är så fint att jag till tider kan fälla en lyckotår över den längtan jag ser barnen bär på och den starka kärlek som redan börjar uppstå för våran lilla bebis.

Filip pratar mycket om hur han ska vara mot bebisen när han kommer och Oskar börjar förstå att han inte bara ska vara en lillebror längre, utan han ska vara precis som Filip - en storebror!

 

Gillar

Kommentarer