Syskonmyser

Nu sover mina små älsklingar på sina rum och jag sitter ensam i soffan och försöker njuta av ensamheten. Dock är jag inte en person som trivs med att vara ensam utan jag mår som allra bäst när jag får vara med mina nära och kära. Säkert därför jag är så beroende av min man, han gör mig hel och jag saknar honom så himla mycket när vi inte är tillsammans.

Men, vi har i alla fall haft världens mysigaste kväll jag och mina pojkar.
Filip har varit lite extra kramig och kelig och vi har pratat mycket om bebisen i magen och hur det kommer bli när han kommer ut. Han förstår att det är nära nu och att han kan få en liten lillebror vilken dag som helst. Det är spännande och han är nog nästan minst lika förväntansfull som mig.

Att få vara gravid under en period i livet då man har lite större barn som får vara med under utvecklingen är något som jag är väldigt glad och tacksam över. Det har varit en ren glädje att få se hur barnen längtat och nu är snart dagen D här och jag är nästan minst lika pirrig över att se pojkarnas första möte med sin lillebror som mitt egna första möte med min älskade lilla son.

Gillar

Kommentarer