Tack

Godmorgon,

Jag vill bara titta in och säga TACK till alla ni som skrivit till mig sen jag berättade om min förlossningsdepression. Det är så otroligt att se hur många fina människor det finns där ute och jag är så himla tacksam att ni skriver till mig, stöttar mig och visar så mycket kärlek nu i en period som är väldigt tuff i mitt liv.

Varenda ord ni skrivit har jag tagit till mig och det känns skönt att veta att jag inte är ensam och att det inte är något fel på mig. Att ni förstår mig och visar att ni bryr er betyder mer än vad ni någonsin kan förstå.

Ibland när jag bloggar så känns det som att jag bara skriver till massa okända människor, men när ni skriver till mig så känns det som att ni är vänner som känner mig, förstår sig på mig och finns där för mig. Det är jag så glad för, så tack snälla ni för att ni finns här för mig.
M kom hem igår kväll eftersom denna veckan varit extra tuff.. Jag vet att ni är många som inte förstår sig på våran livssituation, men tro mig, min man finns här för mig så mycket som han bara kan och det finns ingen som bryr sig så mycket om mig som han gör. Vi har valt att leva och jobba så som vi gör och det är svårt att bara bryta upp och ändra på allt abrupt.. Vi kommer såklart se på andra lösningar som blir bättre för familjen om detta inte fungerar långsiktigt. Men så som jag mår nu hoppas jag är en fas som går över och att jag blir starkare och klarar av att vara själv framöver så som vi tänkt. Jag vill inte att vi tar några förhastade beslut just nu.

Tills vidare får jag hjälp av mina föräldrar i vardagarna, jag har fått tid till att börja prata med psykolog och M är hemma så mycket han har möjlighet till. Så jag har tro på att det kommer bli ljusare, vi måste bara kämpa oss igenom dessa tuffa tider nu helt enkelt...

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Jag hoppas verkligen att du blir bättre snart! Kämpa på och vila dig när du kan. Jag följer din blogg varje dag och du känns som en vän för mig med fast vi inte känner varandra du verkar va en fantastisk mamma och gör allt för dina barn och man. Kram på dig o ha nu en trevlig helg med familjen jag heter sofieewald5 på instagram om du vill följa mig kramar
Gunilla
,
Bra att du får hjälp nu av psykolog. Kram