Tack snälla

Godmorgon,

Å herregud vilken fin dag jag hade igår. Jag blev så fint firad av min familj och det var många vänner som ringde mig och sjön. Även annan familj som befann sig på annan ort ringde och grattade och jag är så himla glad och tacksam över alla fina människor som finns i mitt liv. Och alla ni, nya vänner, som skrev här! Tack så jättemycket för att ni grattade mig på min födelsedag igår!

Mina barn var så söta mot mig hela dagen och jag var bara så glad och tacksam hela tiden över hur fin min familj är. Alla mina pojkar är så kärleksfulla och visar så starkt hur mycket dom älskar varandra och även mig. Dom är verkligen meningen med livet, min lilla familj.

Så vad gjorde vi igår? Jo vi var en sväng på stan och så fick jag lite nya träningskläder som barnen plockade ut. Sen lagade min älskling lunch och så åt vi massa tårta och även min favoritbakelse. Jag fick såklart frukost på sängen när jag vaknade, något som är standard när någon fyller år i våran familj och så sjöng dom så fint Happy birthday.

Jag kunde inte önskat mig en finare födelsedag! En sak var inte sååå rolig dock haha, och det var att jag skulle köpa en flaska rödvin på systemet och behövde för första gången i mitt liv INTE visa leg. Betyder det att jag börjar se gammal ut nu då? Haha. Nejdå, det är lugnt, jag är ju trots allt 32 år och jag har aldrig varit så nöjd med min ålder som jag är nu. Det känns skönt att vara vuxen och att må bra i den åldern man är.

Nu ska jag göra i ordning mig och pojkarna för skolan. Ha en underbar dag!

Puss och kram S


  • Familjen

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så fina bilder på dig och pojkarna
nouw.com/stenhagenbettan
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
MariasVardag
MariasVardag,
Vilken fin dag 🥰 Man blir så glad när man får visa leg, 😂 jag fick visa för nån vecka sen och då är jag ju lastgammal 41 😱😉
nouw.com/mariasvardag
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Haha eller hur! Och såååå besviken när man inte behöver 😂😂
nouw.com/susannajungblom
MariasVardag
MariasVardag,
Exakt 🤣 grattis i efterskott förresten 🌸
nouw.com/mariasvardag
annaengborg
annaengborg,
Grattis i efterskott!! 😀 Låter som du hade en fantastisk dag 🥰🎉🎈🎂
nouw.com/annaengborg