Tacksam för allt fint

Godmorgon,

Eftersom många av mina läsare kommer från Sverige så är det även många av företagen som önskar att samarbeta med mig svenska och därför får jag inte så ofta bud till Norge, men däremot till mina föräldrars adress här i Alingsås. Så därför är det lite extra kul att komma hit då jag får öppna en del pressbud och andra paket som är postade hit till mig.

Denna gången var det ett och annat pressutskick, men det som tilltalade mig mest var detta fina ihopplocket från Eucerin. En serie som ser ut att passa min hy alldeles perfekt. Ska bli kul att få prova och se om det passar mig och mina behov.
En stor fördel med bloggen är ju såklart allt fint vi får. Är så oerhört tacksam över det. Visst ligger det många timmars slit bakom att driva alla sociala medier, men i slutändan är det definitivt värt det. Dessutom är det ju en så fin samlingsplats för mina bilder som jag kan se tillbaka i. Precis som en dagbok. Så dom tankarna som kommer ibland där jag funderar över om jag ska fortsätta blogga eller inte slås ofta bort rätt så fort när jag inser hur fint det är och så många fördelar som kommer i och med bloggandet. Så många fina personer jag fått kontakt med och alla dessa inbjudningar man får. Det är fantastiskt och någonting jag verkligen värdesätter stort!
Idag är det lördag, vilket för mig och min man innebär dejt!!! Vi har inte varit ute och ätit tillsammans, bara vi två, på väldigt länge. Jag minns inte sist vi var utan barnen och gjorde något romantiskt bara vi två. Det ser jag fram emot och jag är så glad att mamma och pappa har en så fin relation med barnen att det känns tryggt och behagligt att lämna dom där.

Men innan dejten så ska vi hem till min älskade mormor på fika. Jag frågade barnen om dom inte ville att gammelmormor skulle komma på besök hos mormor och morfar, men då svarade Filip "Nej mamma, kan vi inte snälla åka hem till gammelmormor istället. Jag vill åka hem till henne. Var så snäll" . Sötnosen. Som tur var så var det okej och vi fick komma förbi på besök idag och det ska bli jättemysigt att träffa henne en stund.

Men nu hörni, ska jag stänga ner datorn och äta frukost med resten av familjen. Vi hörs om en stund!

Gillar

Kommentarer