Tacotwist

Idag var vi sugna på tacos, men inte sån där vanlig svennetaco med köttfärssås utan vi ville göra en egen liten vrid på det och bestämde för att byta ut köttfärsen med kebabkyckling. Svingott var det och något vi förmodligen kommer att fortsätta med!
Tillbehör som är några måsten på våra tacos:

Rödlök, stark chilidressing med vitlök i, guacamole, isbergssallad, tomat, majs, ost, salsa, lite gräddfil för att göra den något mildare och gurka (inget måste).

Jag tar alltid för mycket grejer på min tacos så jag orkar alltid bara än, men mums så gott det alltid är. Kan nog vara en av mina absoluta favoriträtter!
Sen måste det ju vara mjuka tortillas till! Dom som bara äter hårda eller fortfarande är inne på sånna där otympliga hårda båtformade skal är knasiga. Mjukt ska det vara och fullproppade med goa grejer.

Jag ska strax lägga barnen nu. M har väldigt ont och har varit sängliggandes hela dagen. Tredje dagen är värst säger dom så förmodligen blir det en liknande dag för stackaren imorgon,. Sen hoppas vi att det vänder. Tack för all fin omtanke, det värmer i hjärtat att det är folk som bryr sig om oss i jobbiga tider.

Kram på er och go helg!

Gillar

Kommentarer