Tända eldstad och utflytt

Godmorgon,

I dag vaknade jag innan Oskar ropade vid 7tiden. Det kändes skönt att få vakna upp och vara fullständigt utvilad och klar för dagen. M fick ligga kvar i sängen en stund och dra sig och Filip sover fortfarande. Jag kommer ihåg när barnen var mindre och jag längtade efter att dom skulle sova längre på morgnarna. Nu är den tiden faktiskt här.
Oskar ville ha yoghurt och vindruvor till frukost, som alltid. Det har blivit standard här hemma att gå till kylen och plocka ut lite frukt och vaniljyoghurt till pojkarna. Ibland vill dom ha bananpannkakor, vilket också är en fin start på dagen.

Efter en liten stund kom M ner och frågade om han skulle tända eldstaden.
Att tända brasan med pappa är riktigt spännande för Oskar att vara med på och det är så mysigt att sitta och se på elden på morgonen och känna värmen som strålar ut och värmer upp hela nedervåningen.
Det känns faktiskt lite småtrist att vi ska flytta här ifrån. Det har dessutom blivit lite krångel med våra kommande boenden så nu måste vi tänka om och komma på en plan på vart vi ska ta vägen. Eftersom vi har köpt nyproduktion så har det tyvärr blivit förskjutning av inflytten så nu är vi på jakt efter ett mellanboende. Men känner jag mig och min man rätt så lyckas vi alltid lösa något bra för oss och våra älskade små barn, så det ska nog fixa sig denna gången också.
Det är den här spänningen och konstanta förnyingen som jag älskar med mitt och min mans liv. Vi är impulsiva, spontana och målmedvetna och om vi önskar något så ser vi till att få det. Så här är det denna gången också och även fast det känns lite osäkert just nu så är vi fortfarande extramt glada att vi fick ett så bra pris för huset och ska nog se till att hitta någon grym stans att bo när det är dags att flytta ut.

Gillar

Kommentarer