Tankspridd

Godmorgon,

Under en relativt lång period så har jag börjat tänka en hel del på vad jag önskar att göra med mina sociala medier. I starten när jag började så blev bloggen rätt så stor på kort tid och det var mitt största fokus under några år. Men efter att jag började jobba som flygvärdinna så skiftade fokuset och jag fick ett större intresse vid flygningen än att uppdatera mina kanaler. Så efter det så har bloggen, instagram och youtube uppdaterats lite mindre och jag har inte tyckt att det varit lika kul, men jag har ändå inte varit redo att sluta med det.

Nu däremot har jag blivit rätt så fundersam över vad jag önskar att göra då jag tappat glöden för att uppdatera. Bloggen har alltid varit den som varit störst av mina kanaler så den kommer förmodligen att finnas kvar. Instagram har jag bara för att, men uppdaterar tyvärr rätt så sällan. Youtube är också en sån kanal som är kul lite då och då. Det som har gjort att jag börjat fundera en del på att sluta med mina sociala medier är för att barnen börjar bli större och efter att några barn på skolan känner igen oss från youtube så har jag börjat tänka på om det är så kul i längden att bli igenkänd där. Just nu tycker Filip bara att det är kul, men det kanske han inte gör om några år.
När barnen var/är bebisar så är det en annan sak, men det är nu när dom börjar bli större som det inte känns helt rätt på något sätt. Så därför funderar jag på att antingen börja publicera med mer inriktning på intressen och sånt som jag tycker är kul och fokusera lite mindre på barnen, eller så överväger jag faktiskt att sluta blogga.. Det är svårt då det har blivit en stor del av mitt liv att skriva av mig, men samtidigt så känns det inte helt rätt längre då pojkarna börjar bli så stora.

Hur tycker ni jag ska göra? Skulle ni sakna bloggen om jag slutade? Eller funkar det lika bra att följa på tex instagram? Vad är det ni tycker är roligast med bloggen? Är det att läsa om familjeliv/barnen eller tycker ni att tex recept, träning och sånt är skoj? Hade varit kul att höra era tankar kring det hela då det framför allt är för er som jag fortfarande skriver. :)

Kram på er

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Förstår dina kluvna tankar.. ”tyvärr” så trillade jag in på din blogg pga ett inlägg om bebis som inte vill/kan sova i vagn. Har inte följt dig så värst länge men har tyckt att det varit skönt att läsa om någon som skriver öppet om förlossningsdepression då även jag är mitt uppe i det. Att kunna relatera, veta att jag inte är ensam om mina tankar och jobbiga stunder. Instagram ger inte på långa vägar den sanna känslan, utan allt har en tendens att alltid se underbart ut... MEN! Du ska göra vad som känns bäst för DIG och din familj. Det är så viktigt för ert välmående. Kanske kan du bestämma att ta en paus från en kanal i en förbestämd tid, exempelvis en månad. Och sedan se ifall det kliar i fingrarna efter just den kanalen. Självklart hade det varit trist om du slutade blogga men det finns värre saker här i världen och som du säger så kan ju de som vill få se dig på Instagram. ❤️ Frågat gubben vad han tycker?
susannajungblom
,
Förstår, tror det är många av mina läsare som endast läser här så det är såklart trist att i så fall förlora er.. <3
susannajungblom
,
Så fint att du hittat hit och att du känner att du kan finna stöd i mina inlägg, det betyder massor för mig <3 Det är ju egentligen bloggen som jag mår bäst av att skriva för att jag just känner att jag kan vara öppen, ärlig och hjälpa andra. Men så är det den där kluvna biten med barnen.. Hmm. Jag ska prata med M och se vad han säger, men om jag känner honom rätt så stöttar han mig i vad jag än vill <3 Kram på dig
Maria
,
Jag skulle sakna bloggen om du slutade, jag läser mest. Går in varje dag. Jag tycker om att läsa både om barnen, träning och lite nya mat o bak recept. Alltså de alldagliga, .
susannajungblom
,
Vad glad jag blir att du uppskattar bloggen. 😊 kram på dig
Nat
,
Neeej va trist Skulle verkligen sakna den Läser i stort nästan bara din blogg och 2 till me n blir alltid så glad av att läsa dina inlägg. Älskar barninläggen då jag har barn i nästsn exakt samma ålder plus en äldre son. Förstår dock dilemmat Kram kram
susannajungblom
,
Men gud så smickrande att du läser här <3 Vad glad jag blir, kram på dig