Teknikmuseet och hemmafix

Som ni säkert såg i videon förut så var ju vi på tekniska museet i Oslo i förrgår och det kan jag verkligen rekommendera alla barnfamiljer att besöka om ni är här och hälsar på.
Framför allt så tror jag att jag och M uppskattade att se på alla prylar från förr, medan barnen tyckte det var superkul att springa omkring och trycka på alla knappar och leka med allt som gick att leka med.
Sen var det såklart också kul att hoppa upp i alla gamla bilar, köra flygplan och sitta på allt som gick att sitta på!
Vi hade en riktig toppendag och jag är glad över att min man pushar på att hitta på roliga saker som detta på de dagar som vi faktiskt är lediga och har möjlighet att hitta på något roligt. Jag är inte lika idérik så om jag hade fått bestämma hade vi säkert bara varit hemma. Men nu fick vi ett litet äventyr och vi alla hade en riktigt fin dag tillsammans.
Idag däremot har dagen sett helt annorlunda ut. M åkte iväg till jobbet, jag lämnade barnen på förskolan och sen har jag spenderat hela dagen non stop med att städa, slänga prylar vi inte använder och sorterat leksaker, kläder och dekoration i hemmet som vi kan sälja eller ge bort. Jag har bara blivit färdig med barnens rum och toaletterna på övervåningen och nu ska jag fortsätta med nedervåningen i en timma ungefär och sen tänkte jag hämta barnen så att dom inte ska behöva vara på förskolan så länge. Vädret är som vanligt pissdåligt, så vi får se vad vi hittar på, nu är det i alla fall rent och fint på barnens rum, så det hade varit kul att leka lite grann där eftersom vi nästan aldrig är där annars. :)

Gillar

Kommentarer