Till akuten

Hej på er,

Den här lördagkvällen blev inte riktigt som jag såg framför mig. Under eftermiddagen skrek nämligen Oskar till rakt ut och sa att han hade något i ögat som gjorde ont. Efter ett tag gick det över och då trodde vi att han bara fått något i ögat som åkt ut. Men sen skrek han till ca 4 gånger till under kvällen och då började vi tänka efter om det kunde vara något som fastnat i ögat och som ligger där och skaver. För några veckor sen så hade han nämligen samma problem och då svullnade ögat upp jättemycket och han hade superont i ca 4 dagar. Men sen så försvann det helt plötsligt när vi sökte hjälp hos läkare och skulle åka in med honom.

Nu är vi dock oroliga att det är någonting som varit i hans öga ända sen dess och kommit tillbaka nu. Så M åkte med Oskar till Borås akuten eftersom dom hade en ögonläkare där som förhoppningsvis kan hjälpa.
Så nu har jag precis lagt Filip och Adam och sitter här själv och väntar på att mina älsklingar ska höra av sig om hur det går. Vi får hålla tummarna att hans öga inte tagit skada och att han får ordning på sitt lilla öga.

Hoppas ni har en fin lördagskväll. Kramar S

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Fy så läskigt! Håller tummarna för att det går bra och att de inte behöver sitta där för länge.