Tillbaka till skolbänken

Jag kan inte låta bli att känna mig lite ledsen över att denna sommaren börjar närma sig sitt slut. Vi har haft det så otroligt härligt tillsammans i våran familj och vi har skapat så många fina minnen under dessa veckor som gått. Idag är det den näst sista dagen som barnen ska vara hemma för på onsdag börjar skolan igen..

Jag ska försöka ta vara på dom två sista dagarna på veckan sen som pojkarna är i skolan men som jag fortfarande är ledig till att ta hand om mig själv. Jag ska försöka ta till mig lugnet och ledigheten för på måndag börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Någonting som jag aldrig trodde skulle hända igen har hänt - jag ska tillbaka till skolbänken. 31 år gammal har jag kommit på vad det är jag vill bli när jag blir stor och det är att få jobba med hälsa och välmående. Vilken lycka att få komma in på den utbildningen jag önskade, redan så här snabbt som NU! Samtidigt som det var det jag ville så kom det lite som en chock. Ska jag redan börja skola när Adam bara är 9 månader gammal? Hur ska det gå ihop egentligen? Som tur är så bor vi ju i Sverige nu och jag har världens bästa föräldrar som ställer upp och hjälper till så att vi ska kunna få livspusslet att gå ihop. Så vi får kämpa och hjälpas åt för att få dessa månader under sensommaren och hösten att fungera och sen till våren så börjar ju Adam på förskola och då är det inte några som helst problem.

När jag kom på vad det var jag ville studera så kändes det så tungt att behöva vänta ett helt år innan jag kunde börja, så därför är jag överlycklig att vi får ihop det och att jag kan börja redan nu!

Vad har ni för planer till hösten? Jobbar ni med det ni vill hålla på med, eller är ni fortfarande inte helt säkra på vad ni vill bli när ni blir stora?

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,
inte helt säker
nouw.com/marit98
Hilma
Hilma,
Så himla härligt att höra att du och din familj haft det så bra i sommar 🌸 du får tänka tillbaka på det sen när hösten och vintern kommer!
nouw.com/hilma
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Ja det får vi göra 🥰😘
nouw.com/susannajungblom
shareegroovin
shareegroovin,
Denna sommaren har varit väldigt speciell, men härligt att höra av ni haft det riktigt bra tillsammans! <33 😊
nouw.com/shareegroovin
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Jo det är sant, väldigt speciell på många sätt och vis ☺️
nouw.com/susannajungblom
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åhh kul!! Vad är det för utbildning?🥰
nouw.com/corneliakarlsson
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Jag ska utbilda mig till hälsocoach 😊
nouw.com/susannajungblom
FridaElaine
FridaElaine,
Åh så roligt att du hittat något du brinner för och att du kan börja redan nu. Vill man något tillräckligt mycket så vill jag tro att man kan få det mesta att fungera. Inte enkelt såklart men med mycket vilja och puzlande 😊 stort lycka till! Kram
nouw.com/fridaelaine
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Ja visst är det så! Tack snälla, kramar 🥰
nouw.com/susannajungblom
Nat
,
Grattis
super skoj
vad hetee utbildningen? vilken skola och hur lång?
tycker du gör helt rätt som satsar
kram
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Tack! Det är en utbildning på 1 år, med en extra termin om man vill bli certifierad 😊 Kram
nouw.com/susannajungblom
Christel
,
Var inte flygvärdinna det du ville jobba med ? Var skall Adam vara när du är i skolan eller pluggar för dina föräldrar jobbar väl också ?
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Jag älskar att jobba som flygvärdinna och har gjort det i flera år, men med tre barn så kommer jag inte kunna jobba fulltid med det i Norge då även min man pendlar till Norge. Det är helt enkelt inte hållbart. Möjligen att jag jobbar med det på deltid och jobbar som hälsocoach resten. Vi pusslar ihop det med Adam under tiden jag är på skolan. 😊
nouw.com/susannajungblom
minetta_med_ett_t
minetta_med_ett_t,
Så härligt att du kommit på vad du vill plugga och att du väljer att följa ditt hjärta, det kommer bli så bra i längden fast än att det kan kännas jobbigt i början 😊
nouw.com/minetta_med_ett_t
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å ja tack! Visst är det så! 😊 Kram på dig
nouw.com/susannajungblom