Tips i Kroatien

Godmorgon,

Idag (i natt) ringde mitt alarm klockan 04.00! Jag ska jobba tidigt och måste vara på flygplatsen redan 05.30 för att flyga till Turkiet. Är lite småtrött, men häller i mig kaffe i hopp om att vakna till liv lagom till jag ska börja.

Nu är det, för övrigt, inte många dagar kvar tills vi ska åka till Kroatien! Det ska bli underbart att få åka iväg på semester igen. Vi har hyrt ett hus i Brac och skulle uppskatta alla tips vi kan få då vi aldrig har varit där förut!
Vad vi har förstått så är ön Hvar en plats som man bara måste besöka och att det är lite Kroatiens svar på St Tropez. Så det vill jag åka någon dag.

Sen har vi även fått höra att nationalparken Krka ska vara fantastiskt vackert och ett måste att besöka när man är i Kroatien.

Fisk ska va gott, även skaldjur. Deras lokala viner ska tydligen inte vara så goda, men det finns ett vin som är drickbart, förutom det kan man dricka franska importviner.

Vi kommer att hyra bil under hela våran vistelse så vi har möjlighet att hitta på grejer och åka på äventyr med familjen. Så om ni har tips på vad vi kan göra så får ni jättegärna kommentera. Alla tips och rekommendationer uppskattas!
  • Resor

Gillar

Kommentarer