Tipspromenad och roliga aktiviteter

Godmorgon,

Vet ni vad vi ska göra idag? Jo vi ska gå på tipspromenad med min mormor här i Alingsås. Det ska bli så himla kul!! Inte bara att få umgås mer med min mormor, utan att faktiskt få komma ut i naturen och göra något så skoj som att gå tipspromenad. Jag tycker det är superkul att man fortfarande gör det, så när mormor frågade igår om vi ville följa med så blev jag jätteglad - Självklart ville vi hänga med!
Andra aktiviteter som man kan göra i Alingsås är faktiskt betydligt fler än vad vi har att göra där vi bor nu i Norge. Det känns som att livet leker lite mer när man är här "hemma" i Sverige. Mata ankor är en sak som pojkarna tycker är väldigt kul att göra när vi är här. Vet dock inte om det är för att Oskar gillar brödet så mycket eller för att dom tycker att ankorna är söta att se på ;)
Vi har i alla fall haft det supermysigt här som alltid och om en liten stund ska vi möta min mormor i Hjortgården och sen vid lunch ska vi hem till Carita, barnens farmor, på lunch. Älskar sånna här dagar där man bara maxar med saker som man tycker är kul och umgås med personer som man älskar!

Gillar

Kommentarer