Tjejkompisar

Godmorgon,

Igår skulle jag åka och hänga med mina fina vänner inne i Oslo. Jag lämnade medvetet kameran hemma då jag ville ha en dag för mig själv och inte behöva tänka på något annat än att bara kunna umgås och ha kul med tjejerna. Att få umgås med vänner är någonting jag värdesätter högt då det händer sällan i min annars så stressiga vardag. Så att kunna lämna jobb och stress hemma och åka iväg och slappna av, prata och bara umgås känns otroligt skönt och dessutom väldigt roligt.
Fotade lite med mobilen, men inte som fokus för att uppdatera bloggen, utan för att jag ville spara lite bilder som minnen på mobilen. Vilket härligt gäng vi är! Jag är så glad över att jag träffat så fina tjejer genom mitt jobb och att vi har så kul ihop. Vi lagade en vegetarisk, jättegod, lunch, myste med Melinas hund, Luca och pratade om allt mellan himmel och jord.
Kan vara så att denna lilla vovve är den sötaste jag sett i hela mitt liv. Självklart är ju min egen hund som vi hade när jag växte upp nr 1, men här har vi nog dagens levande nr 1 skulle jag nog vilja påstå. Så himla go och bedårande söt!

Tyvärr så rusade klockan iväg och efter några timmar så var jag tvungen att åka iväg och hämta mina pojkar på förskolan. Plikten som mamma kallade lite väl tidigt igår, men vi får försöka få till en träff snart igen.

Tack för igår tjejer, ni är bäst och jag är så glad att jag har er i mitt liv! <3

Gillar

Kommentarer