Tjejweekend i Stockholm

Jag tänkte att jag skulle berätta för er om våran helg i Stockholm. Det hela började med att jag mötte upp min älskade vän på flygplatsen och gick runt och kollade i lite butiker på Gardermoen.
Efter flyget som tog ca 45 minuter så var vi i grannlandet och gick runt på stan för att se om vi kunde hitta en restaurang att luncha på.
Vi trillade in på en asiatisk restaurang och beställde varsin portion med nudelwok och ett glas vitvin till det.
Vi satt och pratade om livet och hur glada vi var över att vi träffat varandra. Vissa människor som man möter i livet säger det bara klick med och det var exakt precis det de gjorde när jag träffade Karro.
Efter att vi ätit upp så gick vi runt på stan för att hitta skor till kvällen. Jag hade bara på mig ett par Nike sneakers och kände att det kanske kunde vara lite mer passande med ett par klackar.
Det var en alldeles underbar dag i Stockholm. Solen sken, himmelen var blå, det var lagom varmt och skönt att strosa omkring på stan. När vi hittat det vi behövde inför kvällen så åkte vi ut till hotellet som låg jämte Svenska mässan där eventet skulle hålla hus på kvällen.
Vi gjorde oss iordning och kände oss redo inför den roliga kvällen. Jag hade inte fått så mycket information mer än att det var ca 2000 gäster som skulle befinna sig på Awardsen på kvällen. Spännande tyckte vi!
Mer om kvällen och hela Iconfest berättar jag i ett separat inlägg för det är värt att prata om vill jag lova...

 

Gillar

Kommentarer