Torreblanca beach

Halloj,

Jag kom på nu efter att jag hade lagt barnen och tagit en dusch att jag inte har bloggat på en stund. Inte meningen, men som ni kanske förstår ligger intresset på att uppdatera lite på hyllan när vi är här.

Idag har vi i alla fall haft en supermysig dag som startade med en tur ner till havet.
Jag la mig pladask på en filt och vilade i solen, medan jag såg på när barnen lekte med sin morfar. Det var alldeles perfekt temperatur, varken för varmt eller för kallt utan alldeles lagom.
Vi var på stranden hela förmiddagen ända tills det började kurra i våra magar. Då var det dags att börja packa ihop och promenera tillbaka hem för att äta lite lunch.
Det var så fint nere vid stranden och platsen vi hittade var perfekt för barnen att vara på då det var långgrunt och utan några vidare vågor. Jag blir så nervös och orolig annars om det är strömt och höga vågor och då kan jag inte slappna av eller ha det skönt. Så denna förmiddagen var alldeles perfekt där vi var.

På eftermiddagen åkte mina föräldrar iväg för att köpa lite möbler. Dom har ju precis fått sitt fina hem här så dom har en hel del att handla innan dom känner att dom fixat allt. Nu tycker jag dock att dom borde bo in sig lite grann innan dom shoppar mer, men så vet jag ju själv hur det är. När man flyttar till något nytt så vill man gärna få allt på plats innan man kan slappna av och njuta fullt ut.
Nu sitter jag här och njuter av den fina utsikten över bergen. Mina föräldrars hus har ett sånt otroligt fint läge och där jag sitter nu har jag utsikt över berg med fina spanska, vackra hus, palmer och fina växter och blommor. På dom två andra terasserna har dom havsutsikt och från takterassen så ser man ut över hela stan. Så fint. På vloggen som jag håller på att filma så kommer ni få se lite gnuttar av huset, men jag tror jag väntar med en ordentlig house tour tills dom känner sig färdiga med all möblering och så.

Ikväll ska vi spela lite spel och jag tänkte hugga in i ett härligt fruktfat. Hoppas ni har det fint hemma i Sverige, Norge eller var ni nu befinner er så hörs vi imorgon igen :)
  • Resor

Gillar

Kommentarer