Total snökaos!!

OMG! Vilken total snökaos det är här ute hos oss! Det var inte snack om att jag skulle få kört barnen i bilen till skolan idag för den var insnöad under ca 1 meter snö och hur mycket jag än skottade och försökte köra fram och tillbaka så gick det inte. Bilen var fast. Så det var bara att tänka om och köra dom i pulkan.
Väl hemma igen så var jag så trött efter att jag fått sova så lite i natt att jag somnade på soffan och vaknade upp en timma senare och kände mig ännu tröttare än innan jag somnade. Konstigt det där hur lustig man känner sig i kroppen när man somnar på dagen. Eller, jag blir det i alla fall.

När jag vaknade hade det snöat ännu mer och eftersom jag inte hade så jättestor lust att dra pojkarna i pulka hem från förskolan så bestämde jag mig för att göra ett tappert försök att skotta ut bilen igen. Efter 1,5 timma kom äntligen bilen loss och jag kunde hämta barnen!
Glad och stolt kände jag mig efter allt kämpande och nu sitter vi vid matbordet. Barnen har precis fått ätit middag och ser på lite tv och jag bloggar och väntar p�� att M ska komma hem så även vi kan äta. Vi är hälsosamma nu för tiden och han ville laga sallad till oss, så därför fick barnen äta ordentlig mat själva idag.

Hoppas att ni har det fint där ute i snöovädret så hörs vi om en stund igen!

Kramar S

Gillar

Kommentarer

Samma här tog mig inte till jobbet i går för var helt insnöad
www.joannahalvardsson.se