Trampolin och planer

Godmorgon,

Jag bara älskar dessa härliga bilder från när vi var i Oslo sist och barnen hoppade på trampolin. Tänk att en sån grej som en studsmatta kan ge så mycket glädje!
Jag skulle önska att vi hade en hemma, men tyvärr är våra balkonger lite för små för att sätta dit en stor trampolin, så vi får helt enkelt ta tillfällena till akt när vi är med kompisar som har en eller som nu, när vi var på ett hotell där dom hade en.

Idag är det onsdag och halva veckan har alltså redan gått och det slog mig precis att det bara är några få dagar kvar tills jag fyller år. Detta senaste året, sen jag blev 30, har gått så sinnessjukt fort. Fortare än några tidigare år och jag är rädd att det bara kommer gå fortare och fortare ju äldre man blir. Men, sånt är livet och det finns tyvärr ingenting vi kan göra för att stoppa tiden. På söndag blir jag alltså 31 år och med tanke på min mans skada så kommer vi inte göra någonting speciellt direkt. Men middag med familjen och en smaskig tårta blir perfekt för mig! Presenter och sånt klarar jag mig utan, speciellt med tanke på vad vi sparar till. Hihi. har inte berättat det för er, men ni kommer få veta vad vi har för planer så småningom!

Gillar

Kommentarer