Träna för att må bra

Hej på er,

Hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har haft lite ångest under hela helgen tyvärr då jag känt att dagarna varit för korta och jag skulle velat ha lite längre tid med min man innan han skulle åka till Norge igen. Men han påminde mig igår om att det snart är semester och att vi har flera veckor tillsammans så jag får försöka ställa in mig på att klara av dessa få veckor innan bara, för snart får vi vara tillsammans under en längre period. Gissa om jag längtar?
På tal om något annat som faktiskt får mig att må betydligt mycket bättre så är det träningen. Varje dag under veckodagarna så motionerar jag och tränar. Det ger mig ett syfte med dagen och någonting att fokusera på. Jag behöver träningen i mitt liv för att kunna fungera på bästa möjliga sätt.
Igår började Oskar i fotboll också och det gick hur bra som helst. Han ska få gå varje söndag nu resten av året och förhoppningsvis tycker han det är roligt och vill fortsätta. Eftersom han gillade det och var så duktig igår så har jag lovat honom att gå och köpa fotbollsskor idag.

Sen i eftermiddag är det sista judoträningen för Filip inför sommaren. Han har tränat en termin nu och älskar det, så förmodligen kommer han vilja fortsätta en termin sen efter sommaren.

M har kommit in i en väldigt positiv och hälsosam livsstil också och springer och motionerar en hel del. Det känns så skönt att hela familjen är hälsosam och tycker om att leva nyttigt. Man mår ju så mycket bättre då.

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Motion är en av de bästa medicinerna mot ångest. Sen hjälper även medicin (för mig i alla fall) samt att jag snart ska få börja med KBT. Längtar. Hoppas du mår ok och njuter av det fina vädret <3