Träna med partner

En av dom absolut viktigaste sakerna som finns när det kommer till träning och hälsa är att det är hållbart i längden och att man tycker att det är roligt. Att bara gå och träna samma sak dag ut och dag in är ofta inte en hållbar lösning utan någonting som man lätt kan tröttna på. Så därför vill jag gärna tipsa er om att träna tillsammans med någon!

Jag och min man brukar träna tillsammans och det är så himla roligt. Inte bara får vi rört på oss, vilket är bra för hälsan, utan vi får även spendera tid ihop och göra något som vi tycker om tillsammans.

Vi brukar köra HIIT-program som vi sätter ihop själva. Just nu ligger en video ute på min Instagram där vi visar hur vi gör. Kolla gärna in den om ni vill!

Nu ska jag jobba färdigt här hemma och sen ska jag hämta pojkarna på förskola och fritids. Jag tänkte ta med dom till stan så att dom får välja Halloweenkläder till fredag då dom ska vara utklädda om dom vill. Själv är jag lite kluven vad jag tycker om denna högtiden då jag hatar att vara rädd. Men så länge man inte klär ut sig till något läskigt så är det ju lite kul ändå. Vad tycker ni? Är Halloween Hiss eller Diss? ;)

  • Träning

Gillar

Kommentarer