Träna ute

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Eftersom det har blivit lite varmare ute nu så har jag börjat träna ute på den stora terassen. M hjälpte mig att sätta upp en krok i taket där vi hängde upp ett TRX-band.
Jag älskar att träna med TRX då det finns oändligt med övningar som man kan göra vilket gör det lätt att träna hela kroppen. Plus att man använder sin egen kroppsvikt så om det är för tungt så kan man ställa sig närmare bandet och om det är för lätt så kan man gå längre ifrån eller hänga längre ner. Sen har jag även fitnessband som jag främst använder när jag ska träna rumpa. Om inte Oskar tar dom och sätter dom på huvudet då vill säga ;)
Skulle ni vilja att jag gör en video med bra övningar man kan göra? Det är ju inte så många som har lust att gå iväg till gymmet under dessa tider så jag antar att det blivit mer populärt med hemmaträning? Jag försöker att motionera varje dag och träna ungefär 5 dagar i veckan för att må bra. I starten när man börjar träna så är det lite segt, men när man har kommit in i det så som jag har nu så är det nästan jobbigare i kroppen att inte träna en dag. Jag mår så himla mycket bättre när jag får tränat och jag är så glad över att jag har kommit över den där grensen då jag tyckte att träning var jobbigt. Det viktigaste när man ska komma igång med en hälsosammare livsstil är att tänka "Jag VILL" istället för "jag MÅSTE". Puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer